Diskusia
To Saco
23.3.2012 14:38
:
2-há liga nieje dako kvalitou vyžšie ako 4-ta dost timov by si zahralo v pohode v 2-jke
Buko
23.3.2012 11:39
:
Zdar, FC WC hľadá súpera na priateľský zápas túto nedeľu v NIKE Aréne o 16:00-17:30. Kto má záujem nech ma kontaktuje na bucko@bbonline.sk alebo mobil: 0903 80 70 99.
To Saco
23.3.2012 11:14
:
Ake su Tvoje skusenosti, my hladame brankara do druhej ligy...trufas si???
Šaco
23.3.2012 6:17
:
to pista: a o aky tim ide? :)...mam dake skusenosti
Pišta
22.3.2012 18:31
:
Hľadám brankára do 4 ligy záujemca kontaktuj 0918329802
Fox Creed
22.3.2012 14:05
:
to D.P.H : nie nemáme ešte súpera tak o 19:00 na KIA aréne :)
to Fox Creed
22.3.2012 8:47
:
cau my (D.P.H.) si prideme zahrat ak este nemate supera...daj mi vediet sem alebo na 0904 385 693...
Fox Creed
21.3.2012 20:13
:
mal by niekto záujem zahrať si v sobotu o 19:00 zahrať na KIA aréne priateľský zápas???
to LUPI
21.3.2012 19:55
:
dobre ďakujem určite sa ozvem zajtra :) bud tebe alebo bratovi :)
LUPI
21.3.2012 19:02
:
FOX CREED:..jasne da sa hrat...uz davnejsie,,,v sobotu mame turnaj ale okolo 18hod..by ste si mohli zahrat...GL
LUPI
21.3.2012 19:01
:
TO LIPO a ZBYNO: ..dufam ze postupite a budete hrat na kvalitnejsich ihriskach... v novom rocniku MUMF..
Zbyno
21.3.2012 14:53
:
Ihrisko v kia je uz dlhsie v katastrofalnom stave len skoda pre nas čo za to platime a musime tam hrat podla určenia MUMF!p.Pinter nas sklamal GL.
Fox Creed
21.3.2012 14:31
:
to LUPI: chcel by som sa ťa opýtať či už to u vás funguje radi by sme si prišli zahrať...ak hej tak sa ťa ešte chcem spýtať či máš volné v sobotu ?? :)
Lipo
21.3.2012 13:23
:
je to určite smutne ked hrame na tom ihrisku a vybor to nerieši,uz fakt nemam slov...
LUPi
21.3.2012 7:41
:
TO fery ja uznavam ze trava je stredom ihriska zodrata ale ked sa porovna situacia presne ako pises so situaciou pred vymenou v NIKE arene...tak mi hovoria ze co ideme vlastne vymienat...pamatam si tu situaciu ked tu padali vyhrazky typu trestneho oznamenia...takze ta situacia bola ovela napatejsia a vyhrotenejsia...ano bol tu aj navrh, kt. sa konzultoval s MUMF...prerusit ligu a vymenit travu koncom aprila...lebo neobjektivny kritik asdf mi taku myslienku vnukol...su vsak jasne a presne stanovene termniny....a tym je povedane vsetko...
to ze mame nepriatelov ma v dnesnom svete neprekvapuje- skor mi to hovori ze pracu ktoru odvadzeme robime dobre...GL
fery
20.3.2012 20:36
:
Ihrisko je najhoršie čo súvisí s počtom odohratých rokov ,ked sa však vrátim k Topvar aréne pred výmenou trávy je min o 50% lepšie,aj ked môžem konštatovať že už dožíva dva mesiace nejako prežijeme a v júni to treba jednoznačne vymeniť a všetko bude ok LUPI,sme na tvojej strane pretože vysoliť 30 tis € v dnešnej zložitej ekonomickej situacii a nemať 100% záruku na trávu ale najmä spoje,kde lepidlá pri teplote pod bodom mrazu menia svoje vlastnosti je logické a nemyslitelné a trochu chápem aj dodávatelov,že majú obavy a výhrady. Možno by bolo logické prerušiť ligu v apríli ,ked nočné teploty sú plusové a vymeniť trávu v tomto termíne.Ani ja si nepôjdem kúpiť auto kde mi nedajú záruku na motor a karosériu to je len môj postreh.
LUPI
20.3.2012 17:00
:
continue...
takze to ze sa vymena neuskutocnila je nie moj vymysel..su na to objektivne skutocnosti, kt. nevieme ovplyvnit...a kooperujuce muzstva...ako sa zneuzivaju sice neviem..ale ja keby som bol kooperujuce alebo ine muzstvo tiez by som chcel aby sa trava vymenila..avsak nazory sa daju prezentovat podla mojho nazoru aj kulturnejsim sposobom...ALL..
LUPI
20.3.2012 16:59
:
..takze hracom kt. u nas hravaju ozrejmim dve veci, ohladom ihriska...aby neviazla vzajomna komunikacia...a vsetkym bolo vsetko jasne....a transparentne...ja nemam co zahmlievat
1: vymena travy trva 7-10 dni..tak nam to tlmocil dodavatel..pokial viem aj NIKE arena bola zatvorena na tyzden...
2. celodenne teploty nesmu klesnut pod 5 stupnov...rano mrzne...v Nike arene sa trava vymienala v lete..pocasie zatial ovplyvnit neveim.....
-to ze je trava najhorsia je absolutne logicke kedze mame travu 4 roky ...cize najstarsiu..
-ked bude nova trava poziadam MUMF aby zvysila cifru na vyuzivanie ihriska,,suhlasis Palo?? tak by to malo byt spravne...inflacia, rast energii kazdy rok ..tento rok cena energie UP 30% pre nas pretoze sa liberalizovali od noveho roku trh s energiami pre nas segment....celkom slusne co povies...??? mali by sme asi upravit aj cenu..lebo mnohi su prekvapeni..preco pytame tak malo..
LUPI
20.3.2012 16:21
:
CIMO NAZDO::.VKK sa turnaja nezucastni....a kedze som od P.Z dostal info az po odoslani vylosovania a zaradenia do skupin ..poziadal som dodatocne admina o nahradenie VKK muzstvom NO FEAR....zabudol som vsak na to na skupiny....GL
cimo
20.3.2012 11:29
:
jarny turnaj: v skupine A hrá VKK (podľa zaradenia do skupín) alebo NO FEAR (podľa vylosovania)?
palo
20.3.2012 10:40
:
to asdf súhlasím s tebou, výmena je otázkou pár hodín a pravdpodobne nemyslel tvoje schopnosti ale "priazen kooperujúcich" mužstiev s ktorou sa počíta a "zneužíva sa" avšak na výbore sa možeme ozvať kedže platíme, pretože fakt je ten, že je naozaj momentálne v najhoršom stave s ihrísk MUMF a vôbec nie najlacnejšie, LUPI nerozčuluj sa je to fakt, popri tej dobrej robote čo tam robíte sa to može aj pokaziť týmto, sprav tam aspom !!!KVALITNÚ!!! údržbu
LUPI
20.3.2012 8:15
:
JARNY TURNAJ..vylosovanie ako aj zaradenie do skupin je na webe...GL v sobotu....
LUPI
20.3.2012 8:14
:
INFO: v KIa sa po sobote nasiel mobil....kto stratil hlaste sa v BUFETE.....GL
LUPI
18.3.2012 8:22
:
TO Karol..90% z nich najdes na nasom webe...ale turnaj buducu sobote je uz FULL..GL
karol
17.3.2012 23:05
:
lupi: prosim ta kto su tie kooperujuce muzstva? dik